Tijdelijke mobiliteit

Tijdelijke mobiliteit ook wel Shortlease.
Bent u op zoek naar tijdelijk vervoer voor een werknemer? Ook bij een tijdelijk contract of de overbrugging naar een nieuwe lease-auto is mobiliteit belangrijk. Met shortlease blijft uw organisatie altijd zorgeloos mobiel en profiteert u van maximale flexibiliteit.

Wat is shortlease?
Een leasecontract met een minimale periode van twee maanden, daarna is het contract per dag opzegbaar. Bij M. de Koning Autobedrijven kunt u gemakkelijk en snel een shortlease contract afsluiten en blijft u mobiel.

Flexibele mobiliteit
Flexibel mobiel. Dat is kenmerkend voor de shortlease aanpak van M. de Koning. U least eenvoudig een jonge, representatieve Volkswagen of Audi. Na een minimale periode van twee maanden is dit leasecontract per dag opzegbaar. Kortom: u profiteert van alle voordelen van een leasecontract, maar dan volledig flexibel!

Benieuwd of shortlease een optie is voor uw organisatie? De specialisten van M. de Koning geven u graag een eerlijk en helder advies. U bent van harte welkom!

Ga voor short lease naar onze M. de Koning Autoverhuur website. M. de Koning Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens & Audi.

MdeKoning Shortlease