Audi automaat

S tronic-automaat: nu tijdelijk standaard op veel Audi modellen

Schakel sneller dan de bliksem
Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S tronic: waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Combineer de S tronic-automaat met andere acties
Het Audi S tronic aanbod geldt nu tijdelijk ook in combinatie met onze andere acties zoals de S line edition, de Advance, de Advance Sport en de Lease edition.

Heeft u een interesse in de S tronic-automaat? Bel ons gerust op 010 45 99 475 of vul onderstaand formulier in.

U krijgt standaard een automaat op de volgende Audi modellen:

Audi A4 Avant

Audi A4 Avant
Ruim, elegant, sportief: de Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op.
Meer over de Audi A4

Audi A4 Limousine

Audi A4 Limousine
De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.
Meer over de Audi A4

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback
De Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn.
Meer over de Audi A5

Audi A5 Coupé

Audi A5 Coupé
Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie.
Meer over de Audi A5

Audi A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet
De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Hij maakt direct enthousiasme los. Aan het exterieur valt vooral de schouderlijn op. De A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is.
Meer over de Audi A5

Audi A6 Limousine

Audi A6 Limousine
Innovatieve technologieën, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 Limousine sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.
Meer over de Audi A6

Audi A6 Avant

Audi A6 Avant
De Audi A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. De Audi A6 Avant heeft een aangenaam design met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen, dik aangezette dorpels en een coupé-achtige daklijn.
Meer over de Audi A6

Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback
Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen.
Meer over de Audi A7

Audi A8

Audi A8
Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad.
Meer over de Audi A8

Audi A8 L

Audi A8 L
Wij halen de toekomst naar voren. Met een designtaal die elegantie en dynamiek een autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte.
Meer over de Audi A8

Audi Q5

Audi Q5
Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer.
Meer over de Audi Q5

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies?
Bel ons gerust op 010 45 99 475 of vul ons contact formulier in.