Alles onder één dak

M. de Koning Autolease is in 1975 opgericht maakt deel uit van M. de Koning Autobedrijven, de Volkswagen en Audi dealer voor de regio Rijnmond met vestigingen in Krimpen en Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Ommoord. Ook een schadeherstelbedrijf en verhuurmaatschappij maken deel uit van onze groep. Hiermee bent u verzekerd van de beste service en ultra korte lijnen binnen onze leasemaatschappij. Niet alleen voor Volkswagen en Audi, maar voor alle merken bent u bij ons aan het juiste adres, want als op het leasing aankomt zijn wij merkonafhankelijk.

M. de Koning Autolease neemt u al het werk rondom leasing en wagenparkbeheer uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen onderneming. Met onze lease adviseurs bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en fungeren zij als uw sparringpartner in mobiliteitsvraagstukken. Bij u op kantoor of via telefoon en mail. U ontvangt online management informatie zodat u op elk moment van de dag bijvoorbeeld uw brandstofverbruik, verreden kilometers of bestellingen kunt raadplegen.

Zakendoen met M. de Koning Autolease is zakendoen met een “ouderwets” familiebedrijf. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. We mogen sommige relaties al sinds 1975 als partners beschouwen. Dit is iets wat wij uitermate op prijs stellen maar vooral ook trots op zijn. Want een leasecontract afsluiten is één ding maar een klant behouden is veel lastiger; en dat is precies onze missie!

Wilt u een keer vrijblijvend met ons en onze dienstverlening kennismaken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs.

Ons team

Paul Koning
Manager Lease & Verhuur

Bob Hoogwerf
Lease adviseur

Bart van Wageningen
Lease adviseur

Reinier van der Toorn
Lease adviseur

Michael van Houten
Adviseur Private Lease

Jaime Wattimena
Contractbeheer

Wilco den Hollander
Operationeel beheer

Wim Versluis
Administratie

Jolanda Luth
Debiteurenbeheer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.
We zijn elke werkdag te bereiken via 010 459 94 75 of vul ons contact formulier in.